pendik escort izmir escort bayan beylikdüzü bayan escort
DOLAR 28,9360 % 0
EURO 31,3826 % 0.03
GRAM ALTIN 1.891,66 % 0,38
ÇEYREK A. 3.092,86 % 0,38
BITCOIN 1.203.875 2.374
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

7/24 GÖREV BAŞINDALAR

Son Güncelleme :

15 Ocak 2019 - 17:20

/ kez okundu.
7/24 GÖREV BAŞINDALAR

Kış aylarının yoğun yaşandığı ilimizde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 görev başında hizmetlerin aksamaması için mücadele ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kış çalışmaları kapsamında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri il genelinde yürüttükleri çalışmalarda, bir taraftan aşırı sağana yağışlarından dolayı oluşan heyelanlara mücadele ederek yolları açık tutma gayretinde olurken, diğer taraftan da kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Kış çalışmaları kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Andırın, Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçeleri başta olmak üzere, Bozlar, Küçük, Üngüt, Oruçpınarı, Zeynepuşağı, Emiruşağı, Kale,  Soğukpınar, Başdervişli Mahalleleri aralarındaki grup yollarında; Yenidemir, Başkonuş,  Saygılı, Yayla üstü,  Yenicekale, Sarımollalı, Muratlı,  Yolyanı, Reyhanlı, Tekir, Kurucuova, Kertmen, Çukurhisar,  Kumarlı,  Çamlıca, Şahinkayası, Yedikuyular, Kılağlı, Kümperli, Kalekaya, Hopurlu, Yeşilyöre gibi bölgelerde de karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar yağışı olan bölgelerde kış lastiği olmayan veya zincir takmadıklarından dolayı yollarda mahsur kalan sürücülerin de yardımına koşuyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.