pendik escort izmir escort bayan beylikdüzü bayan escort
DOLAR 28,9360 % 0
EURO 31,3826 % 0.03
GRAM ALTIN 1.891,66 % 0,38
ÇEYREK A. 3.092,86 % 0,38
BITCOIN 1.203.875 2.374
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

BEYZALI ÇOCUKLARDAN YÜREKLERİ ISITACAK DAVRANIŞ

Son Güncelleme :

08 Mart 2019 - 10:27

/ kez okundu.
BEYZALI ÇOCUKLARDAN YÜREKLERİ ISITACAK DAVRANIŞ

Kahramanmaraş Saçaklızade Vakfı’na bağlı Özel Beyza Eğitim Kurumları Boğaziçi Kampüsü öğrencileri, yürekleri ısıtacak bir etkinliğe imza attılar. Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocuklar üşümesin diye “Bir Çift Çorap” kampanyası düzenleyerek birçok okuldaki kardeşlerine destek oldular.

Bir çift çorap kampanyası o kadar karşılık gördü ki, öğrenciler şehir içinde ve şehir dışından birçok yerden bu anlamlı kampanyaya destek sağladılar.

Beyza Boğaziçi öğrencileri, çorapların bir kısmını da Suriye gibi mazlum coğrafyalarda dağıtmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Hasan Balbaba’ya teslim ettiler. Çorapların teslim töreninde kampanyaya en çok destek veren 3-C sınıfını ziyaret ederek öğrencilere teşekkür eden Daire Başkanı Hasan Balbaba, “Yaptığınız bu küçücük iyiliklerle ihtiyaç sahibi kardeşleriniz soğuktan üşümeyecekler, hasta olmayacaklar, minik yüreklerinizle aslında biz büyüklerin hepimizin yüreklerini de ısıttınız ” diyerek, Suriye’de ve mazlum coğrafyalarda bizzat şahit olduğu yaşanan zorlukları anlattı.

Beyza Boğaziçi Okullarının Müdürü Hacı Ali Kahya da, “Çocuklarımızın duyarlılıklarına kayıtsız kalmayarak, Rehber Öğretmenimiz Zekiye Aytemiz öncülüğündeki Bir Çift Çorap kampanyalarına destek vererek, bugün topladıkları çoraplar emanetlerinin Büyükşehir Belediyemiz aracılığı ile  yerine ulaştırılması için bugün Daire Başkanımıza teslim ettik.  Küçücük iyiliklerle de olsa, çocuklarımızın kendi dünyaları dışında ihtiyaç ve zorluklar içinde yaşayan insanları fark ederek, kendi imkanlarının farkına varmalarını, veren elin üstün olduğunu, vicdan ve merhamet duygularını hissetmelerini istedik, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.