Kahramanmaraş Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Kahramanmaraş basketbol il temsilciliği tarafından düzenlenen 3X3 Steetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası sona erdi. Kahramanmaraş’ta özel bir mağazanın açık otoparkında gerçekleşen 3X3 StreetBall Turnuvası, (Sokak Basketbolu) Turnuvası sona erdi.
37 takımın katıl sağladığıturnuvaya bir birinden yetenekli sporcular meydanda kıyasıya yarıştı Şehir dışından da katılım taleplerinin olduğu 3X3 StreetBall Turnuvası 2 gün sürdü. 32 takım, 111 sporcunun kıyasıya rekabet ettiği 3X3 StreetBall Turnuvası’nda birinciliği Hopur Basket kazandı. Turnuvanın ikincisi Adnan Sarıyıldız takımı olurken; Dereceye giren takımların sporcularına turnuva sponsorları çeşitli hediyeler verirken, turnuvanın şampiyonu Turnuvaya katılan tüm sporculara ise madalya takdim edildi.
“Önemli olan daha çok kişiye spor yaptırabilmek”
Dağlı, konuşmasına şu sözlerle devam etti:
“Kahramanmaraş Basketbol İl temsilciliği ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor yaptığı ve bundan sonra yapacağı bütün etkinliklere katılmanızı bekliyoruz. Spor İşleri Müdürlüğümüz, ciddi işler yapıyor. Bu işleri, sporcular takip eder, desteklerse çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Önemli olan sporu tabana yaymak. Önemli olan daha çok kişiye spor yaptırabilmek. Şampiyonluklar daha sonra.Bu işi çoğalttığımız zaman çok daha fazla şampiyonumuz olur. Katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum, 3X3 Streetball Turnuvası’na teşekkür ediyorum. Dedi
Haber: MUSTAFA KUTLU