Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karacasu’da kurulan konteynır kentte vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Okay, yapımı devam eden konteynırları inceleyerek kısa sürede vatandaşlara teslim edileceğini ifade etti.
Her fırsatta depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karacasu Kampüsü içerisine kurulan Konteynır kentte vatandaşlarla bir araya geldi. Konteynır kentin sosyal imkanlarına dikkat çeken Başkan Okay, vatandaşların her türlü ihtiyacının burada giderildiğini ifade etti.
E-devlet üzerinden barınma desteği başvurusunda bulunarak konteynır talep edilebileceğini dile getiren Başkan Okay, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Kısa süre içerisinde ilk etabı tamamlanarak vatandaşlarımıza teslim edilen konteynır kentte incelemelerde bulunduk. Şuanda ikinci ve üçüncü etaplarda tamamlanmış durumda. Tamamlanan konteynırlar e-devlet başvuruları sonrasında öncelik sırasına göre vatandaşlarımıza teslim ediliyor. Konteynır kent içerisinde vatandaşlarımız her türlü sosyal imkana sahipler. Burada çok iyi bir yönetim var. Tüm eksiklikler hızlı bir şekilde gideriliyor. Vatandaşlarımızın rahat etmesi adana çok büyük bir çaba var. Vatandaşlarımızda çok memnunlar. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Başkan Okay Konteyner kentte vatandaşları ziyaret etti
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Ulutürk, Seçimi kazansaydım şehrime Milletvekili olarak Hizmet edecektim!
-
Hastanede şahsi ibana para skandalı
-
Biz üzerimize düşeni yaptık, artık Devlet’in üzerine düşeni yapması lazım!
-
‘Kazanan Türkiye olmuştur’
-
Kahramanmaraş sokağa döküldü
-
Kümbet Çarşısı Yeniden ayağa kaldırılıyor
-
Suikast silahı ele geçirildi
-
İlkokullar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi
-
Havaya rast gele ateş eden 13 kişi gözaltına alındı
-
“Kahramanmaraş’ta çarşılarınızın 3 bin 384’nü tamamladık
-
‘Doğa Yürüyüşleri’ Kaldığı Yerden Devam Ediyor
-
Deprem Sonrası Ruhsal Sorunlarla Başa Çıkma