Ana Sayfa GÜNDEM, K.MARAŞ 26 Mart 2023 119 Görüntüleme

Artçı Depremlere Rağmen Kalıcı Konut Yapmak Ne Kadar Sağlıklı

Memleket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Emre Kazancı, Kahramanmaraş’a yapılacak olan 5.309 Adet 1. Etap kalıcı konutların devam eden depremlere rağmen nasıl sağlıklı bulunduğunu dile getirdi.
Asrın Felaketi olarak Adlandırılan ve Kahramanmaraş üssü depremlerle 10 ili etkileyen depremlerde yaralar sarılmaya çalışılırken ülke genelinde devam eden artçı depremlere rağmen deprem bölgelerinde yerine yapılan konutlar ise diğer partilerde eleştiri konusu oldu.
Kahramanmaraş’a yapılacak olan 5.309 Adet 1. Etap kalıcı konutların devam eden depremlere rağmen nasıl sağlıklı bulunduğunu dile getiren Memleket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Emre Kazancı, “Kahramanmaraş’ta depremler hala devam ederken vatandaşa kendi evinin inşaatına dahi izin verilmezken bugün ilimizde yapımına başlanacak olan toplam 5.309 adet 1.etap deprem kalıcı konutlarının temelinin atılmasının ne denli sağlıklı olacağı bu temel üzerine yapılan binaların ne kadar dayanıklı olacağı Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz tarafından değerlendirilmelidir” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KSÜ Rektörü Değişti

KSÜ Rektörü Değişti

Kahramanmaraş Web Tasarım | kahramanmaras.net.tr