
Cumhur İttifak’ı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör’ün maça gelmesi ile alakalı çıkan dedikoduya cevap veren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kulübün sosyal medya hesabından kamuoyunu bilgilindirme yayınladı.
TFF 2.lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da ‘Kamuoyuna Duyurulur’ başlıklı, Fatih Mehmet Ceyhan imzalı paylaşım şu şekilde;
“Kahramanmaraşspor & Konya Anadolu Selçuk maçında Cumhur İttifak’ı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör’ün maçımıza icabet etmesi sonucu bazı kesimler tarafından eleştiri odağı haline gelmiştir. “VATAN HAİNLERİ” haricinde, herkes maçımıza gelebilir ve Resmi sayfamızda haberlerine yer verilir. KAHRAMANMARAŞSPOR kentimizin bir markası, Şehrimizin ORTAK bir değeridir. Bu değere maddi veya manevi anlamda sahip çıkıp, destek olan herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bizim bu saatten sonra dedikoduya değil, BİRLİK ve BERABERLİĞE ihtiyacımız vardır.
“Saygı ve sevgilerimle” Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı
Dr.Fatih Mehmet CEYHAN
