
Basketbola yatırım yaparak sporun her alanında yer alan Doğu Akdeniz Basketbol Akademi basketbolda alt yapı çalışmalarını da hızlandırdı.
Gaziantep’te özel bir turnuvaya katılım sağlayan Doğu Akdeniz Basketbol Akademi Gaziantep’te gbk spor kulübü ve Gaziantep Birey koleji yaptığı turnuva maçlarında salona damga vurdu. Aynı zamanda SGK Basketbol Antrenörü olarak görev yapan Tecrübeli Antrenör Serdar Gökçe, Doğu Akdeniz Basketbol Akademi ile Kış spor okullarında hizmete hazırlarken yapılan özel turnuvalarla da takımı maç atmosferine hazırlıyor.
Doğu Akdeniz Basketbol Akademinin sosyal medyasından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Kulübümüzde çalışmakta olan antrenörlerimizin tamamı geçmişlerinde TBF 2.Liğ ve Bölgesel Liglerinde oynamış sporculardan oluşmaktadır. Antrenörümüz Serdar Gökçe sporcularımızın gelişimleri ile tek tek ilgilenirler. Sporcuların teknik ve fiziksel gelişimleri aylık not alınır. Ebebeynler sitemizdeki E-OKUL’u tıkladıklarında kendi özel şifreleri ile çocuklarına ait gelişimleri görebilirler. Spor okuluna devam eden sporcularımız haftada 2 gün, takımlara seçilen sporcularımız haftada 3 gün antrenman yapmaktadırlar. Spor okullarımızda gelişimlerini hızla tamamlayan sporcularımız teknik kadro ve branş direktörünün onayı ile kontenjan olduğu takdirde takım sporcusu olma hakkını kazanırlar. Her sporcumuzun yarışmacı olmasını istediğimiz için spor okulu antrenmanlarımız spor kulübü mantığı ile yapılmaktadır. Güzel insanlarla geçirdiğimiz süper bir gün oldu bugün değerli Mehmet Altan beye, Gaziantep Birey koleji yönetimi ve tüm idarecilerine ve devamında maç yaptığımız Osman Yağcı ve çok değerli teknik ekibine ve GBK spor kulübünün tüm paydaşlara kucak dolusu sevgiler saygılar sunarım minnet ve şükranla… yeni maçlarda görüşmek üzere” ifadeleri kullanıldı.
