
Kahramanmaraş’tan seyir halinde iken Nurdağ otobanına gitmek isteyen TIR ile akaryakıt tankerinin Gaziantep Nurdağı ilçesinde çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Gaziantep-Nurdağı kara yolu üzerinde bir kaza meydana geldi. Kahramanmaraş Karayolunda seyir halindeki bir TIR ile akaryakıt yüklü bir tanker henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıkarak ağır hasar aldı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralı olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
