
Kahramanmaraş: Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği, Andırın genelindeki okullarda eğitim gören 88 öksüz ve yetim çocuğa anlamlı bir destek sağladı. Dernek Başkanı Adem Kundakçı aracılığıyla yapılan açıklamaya göre, çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Yapılan bağış kapsamında, öğrencilere dağıtılmak üzere 230 adet pantolon, 130 çift ayakkabı, 2 koli terlik, 100 adet başörtüsü ve gençlere yönelik 20 adet gömlek ve tişört yer alıyor.
Dernek Başkanı Adem Kundakçı, bu anlamlı destekle ilgili yaptığı açıklamada, “Andırınlılar Derneği olarak, ilçemizde eğitim gören öksüz ve yetim çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların eğitimine katkı sağlamak, yüzlerini güldürmek bizim için çok değerli. Bu vesileyle desteklerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Emeği geçen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de derneğin bu duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerini ileterek, yapılan yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere en kısa sürede ulaştırılacağını belirtti.
Andırınlılar Derneği’nin bu anlamlı girişimi, ilçede büyük takdir topladı ve diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil etti.
