
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu 75 il için sıcak hava uyarısı yayınladı. Sarı kodla yapılan uyarıda; Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin dışındaki iller için yarın geçerli olan uyarıda hava sıcaklıkların 8 dereceye kadar yükseleceği belirtilerek 11:00 ile 16:00 saatleri arasına dikkat çekildi.
>Kahramanmaraş Afrika sıcakları ile kavrulmaya devam ediyor.
Meteoroloij Genel Müdürlüğü (MGM), 75 il için sarı kodlu uyarı verdi. MGM’nin MeteoUyarı sistemine göre Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin dışındaki iller için yarın geçerli olan uyarıda hava sıcaklıkların yükseleceği belirtildi. Verilere göre hafta sonu ülkemiz genelinde hava sıcaklıklarının artarak Karadeniz’e kıyı illerde mevsim normallerinin 2 ila 3 derece, diğer yerlerde 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
6 İL HARİÇ TÜM TÜRKİYE İÇİN UYARI YAPILDI
Meteoroloij Genel Müdürlüğü (MGM), bugün için yaptığı uyarıların ardından yarın için de 75 ile sarı uyarı yayınladı. Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin dışındaki iller için geçerli olan uyarıda hava sıcaklıkların yükseleceği ifade edildi.
