
Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarına başladı.
Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü’ne bağlı mobil temizlik ekibi, ilçenin sokaklarını ve boş arsalarını temizleyerek bayram öncesi Dulkadiroğlu’nu daha temiz bir bayrama hazırlıyor.
ilçedeki temizlik çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bayram öncesinde temizlik çalışmalarına hız verdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Vatandaşların Kurban ibadetini sorunsuz bir şekilde yapmaları için temizlik konusunda tedbirlerimizi alıyoruz. Kurban bayramı öncesi temizlik ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisine girdi. Sorunsuz bir kurban bayramı geçirmek için temizlik çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kurban ibadetini temiz ve güzel bir ortamda yapmak adına ekiplerimiz boş arazileri dahi temizliyorlar. Yine bu çalışmalarımız kurban bayramından sonrada yoğun bir şekilde devam edecek. Vatandaşlarımızın da özellikle kurban bayramında çevre konusunda daha hassas olmalarını rica ediyorum. Kurban bayramının anlamına ve önemine yakışır bir şekilde ibadetimizi yerine getirelim.” (www.marasexpress.com)