
Kahramanmaraş’ın resmi tek taraftarlar Derneği Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Niğde maçı sonrası sitem dolu bir basın açıklaması yaptı.
Kahramanmaraş İstiklalspor, deplasmanda oynadığı Niğde Belediyespor müsabakasından 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ve oynadığı her karşılaşmaya 3 puan almak için çıkan Kahramanmaraş İstiklalspor, Nesine 3.Lig 4.Grup’un 25.haftasında Niğde Belediyespor deplasmanına gitti taraftarını da yanında götüren Kahramanmaraş İstiklalspor vasat bir oyunla sahada mücadele ederken 12. Adamı müsabaka içeriisnde çıldırttı.
Sitemlerin havada uçuştuğu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda maç 4-2 sonuçlanırken Kahramanmaraş’ın resmi tek Taraftarlar Derneği Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği maç sonu açıklama yaptı. İşte Basın açıklamasının ayrıntıları;
BASIN AÇIKLAMASI
Deprem sonrası katılamadığımız sezonun arkasından yeni sezona yeni bir yönetimle yeni bir başkanla giriş yapan takımımız, flaş transferlerle şehre bir heyecan getirdi. Sezon başından beri maç başları peşinatlarını, primlerini tıkır tıkır alan oyuncu grubunun sahada ruhsuz bir şekilde hareket etmeleri sabrımızı taşırıyor! TFF 3.Ligde bu şekilde hiç bir yerinde ne bu paraları alabilirsiniz, ne bu kadar rahat ortam bulabilirsiniz. Sizlere güvenen bir başkana ihanet ediyorsunuz. Sizlere güvenen Kahramanmaraş halkına ayıp ediyorsunuz. Sabrımızı zorlamaya ısrarla devam ediyorsunuz! Bu takımın peşinden; Kırıkkale, Ordu, Zonguldak, Niğde ve üç beş kez Kırıkhana deplasmana gelen cefakar taraftarın umudunu kırmaya devam ediyorsunuz. Takımın içinde yüreği ile oynayan iki üç oyuncu dışında bu saaten sonra kafanızı çevirdiğiniz her yerde Edeler grubunu ve bu şehrin evlatlarını göreceksiniz! Sizin bu tavırlarınızı bu taraftar sezon başından beri çekiyor. Bu haftadan itibaren herkes hakkettiğini Edeler grubundan alacak! Ya bu şehirde adam gibi topunuzu oynayacaksınız yada bu şehri terk edeceksiniz! Hoca, oyuncu, sportif direktör kendinize yakışanı yapacaksınız. Bu şehir sizin egonuzu tatmin edeceğiniz yer değil! Herkes haddini bilecek. Her maç 90 dakika susmadan sizi destekleyen taraftara layık olup, bu şehre şampiyonluğu play -off’dan getireceksiniz!
Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği
