
Kahramanmaraş Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlenen Akparti aday tanıtım toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri de toplantıda yer aldı.
Salonda Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e yoğun ilgi gösterildi. Salon girişinde Güngör, davul zurna ile coşkulu bir şekilde karşılandı.
Güngör’ün salona girmesi ile katılımcılar alkışladı. Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ‘’Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda hedefe doğru gideceğiz. Ak Parti teşkilatları kapı kapı dolaşacak. Amacınız Kahramanmaraş’ı yerelde en üst düzeye alabilmek. Birlikten kuvvet doğar. Biz şehrimize, şehrimizin değerlerine sahip çıkarsak önümüzde kimse duramaz. Biz yeter ki bir olalım hep beraber Kahramanmaraş olalım’’ dedi.
Toplantı devam ediyor… ayrıntılar gelecek…