
Gençlikspor bakanlığı Okulsporları faaliyetleri kapsamında Kahramanmaraş’ta düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında şampiyon olarak gruplara giden Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu 15-17 Mart tarihlerinde bölge şampiyonasında d tarih yazdı. 2021 /2022 eğitim öğretim yılı okul sporları yarışmalarında Birçok Okulun Yarıştığı Masa tenisi Bölge Şampiyonası Sonuçlandı.
Bu Anlamda Kahramanmaraş İl İçi Yapılan Masa Tenisi Turnuvasında İl Şampiyonu Olup Bölge Şampiyonasında Şehrimizi Temsil Etmeye Hak Kazanan Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu, 15-17 Mart Tarihleri Arasında Tunceli’de Yapılan Bölge Şampiyonasında Finallere Kadar Yükselerek Bölge İkinci Oldu. Bu anlamda Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu, Kastamonu’da yapılacak okullar arası masa tenisi Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil etmeye hak kazandı.
“HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR!”
Türkiye şampiyonasına adını yazdıran Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni ve takım çalıştırıcısı Bayram Yıldırım, alınan başarıdan dolayı takımını kutlayarak hiçbir başarının tesadüf olmadığını ifade etti.
Bu başarı azimli çalışmalar sonucunda gelmiştir diyen Yıldırım, “Bu başarıda sporcularım kadar iş adamı sayın Aytunç Akıncık beyefendinin nakdi yardımları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekilimiz sayın Ali Öztunç’un ayni yardımları ve manevi destekleri Tunceli Milletvekili Sayın Polat Şaroğlu beyefendinin misafir perverliktelikleri’nin de çok büyük katkıları olmuştur. Turnuvanın her kademesinde maçların seyrini sorup sporcularımı motive eden Milletvekilimiz Ali Öztunç beye şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizi Kastamonu’nda yapılacak Türkiye Finallerinde en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
