
Basketbol’a gönül veren Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi, Basketbol Antrenörü Serdar Gökçe, Kahramanmaraş’ın Kadın Basketbolunda önemli bir potansiyel olduğunu ifade ederek Bölgesel Lig’e ihtiyaç olduğuna dikkat çekti, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’ise ‘proje getirin hayata geçirelim’ dedi.
Spor’a ve sporcuya verdiği değerlerle kendinden sıkça söz ettiren Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’a Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Serdar Gökçe, Bayan Basketboluna ve Türk Spor’una verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.
Göreve gelmesi ile birlikte Kahramanmaraş’ta yaşanan spor atılımları hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Kadın Basketbolu Dayanışma Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi, Basketbol Antrenörü Serdar Gökçe, Basketbol Antrenörlük yaparak kız çocuklarımıza güven spor ortamında basketbol öğreten sağlıklı, güçlü ve özgüvenli olmalarını sağlayan alt yapı basketbol antrenörlerimize verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için teşekkür eder minnet duyarız diyerek Kahramanmaraş’ın Kadın Basketbolunda önemli bir potansiyel olduğunu ifade ederek Bölgesel Lig’e ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Ziyarette SGK Basketbol Sporcusu Reyan GÜLER Kadın Basketbolu Danışma Derneği adına plaket takdim ederken İl Temsilcisi Serdar Gökçe ise Saygı, Sevgi, Kardeşlik simgeleyen Kadın Basketbolu Danışma Derneği tişörtü hediye etti.
“SPOR’UN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Spor salonları, semt sahaları ve ilçe stadyumları, atletizm stadyumu, tenis kortları ve gençlik merkezleri gibi birçok tesisleri Kahramanmaraş’a kazandıran ve son yıllarda çok ciddi spor tesisi desteği alan Kahramanmaraş artık tesis zengini konumunda diyen Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz,“Hala yapılmasını istediğimiz bu da olsun dediğimiz tesisler var. Su sporları merkezi ile çok özel bir konuma geliyoruz. Kahramanmaraş kent merkezi ve ilçeler spor tesislerine kavuşmaya devam ediyor. Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Andırın, Afşin, Türkoğlu, Pazarcık gibi Kahramanmaraş’ın bütün ilçeleri spor salonu ve ışıklandırmalı futbol sahalarına kavuştu. Kahramanmaraş son yıllarda yapılan ciddi çalışmalar neticesinde bugün bambaşka bir noktaya geldi. Yaptığımız çalışmalar ışığında Bakanlığımızın ve Kahramanmaraş Milletvekillerimizin de ciddi destekleri sayesinde bugün şehrimiz spor tesisi zengini oldu. Hala ek bütçeler ve yeni çalışmalar ile atılımı sürdürmeye devam ediyoruz. Kahramanmaraş her şeyin en iyisine layık. Ben buradan özellikle Sayın Mahir Ünal ve Sayın Valimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kendileri şehrimizin eksik ve ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam ediyorlar. Yeni spor tesisleri için çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Ekinözü, Nurhak, Çağlayancerit gibi tesisi olmayan ilçelerimizde bugün ışıklandırmalı tesislere kavuştular ve kavuşmaya devam ediyoruz. İlçelerimizin de eksiklerini tamamlayarak sportif faaliyetlerini üst seviyeye çıkaracağız” dedi.
“BÖLGESEL LİGDÜŞÜNCEMİZ VAR”
Basketbol Antrenörü Serdar Gökçe, Kahramanmaraş’ın Kadın Basketbolunda önemli bir potansiyel olduğunu ifade ederek Bölgesel Lig’e ihtiyaç olduğuna dikkat çekmesinin üzerine açıklamada buluna il Müdürü Cemil Boz, “Önümüzdeki süreçte, iki senedir tüm kulüplerimizin yoğun katkılarıyla oluşturulan, Kulüp Mali Denetim ve Lisans Talimatı’nın uygulaması başta olmak üzere, yapısal anlamda atılacak adımların hem Bölgesel Lig düşüncemizin sürdürülebilirliği hem de Türk basketbolunun gelişmesi adına temel oluşturacağına inanıyorum. Kahramanmaraş’ta Bölgesel Lig düşüncemiz var. Bölgesel Lige adım atacağız. Bu noktada Spor Şube Müdürümüz ile birlikte geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz mali denetim toplantısında istişarede bulunduk. İnşallah yeni sezonda yeni bir oluşumla Bölgesel Ligi kuracağız” ifadelerini kullandı.
“PROJE GETİRİN HAYATA GEÇİRELİM”
Basketbol Antrenörü Serdar Gökçe’den Mali bir tablo çıkarmasını isteyen, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün projelere açığız. Sizler proje getirin hayata geçirelim” ifadelerini kullandı.
