
Ligde hiç galibiyeti bulunmayan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor Ligin 5. Haftasında konuk olduğu Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanı kaptı.
TFF 3.Lig 2. Grupta, 5.Hafta maçında Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor Of İlçe Stadyumunda Karşı karşıya geldi. Müsabakada Kocaeli Bölgesinden Tunç Özdemir (hakem)’e görev verdi. Kocaeli Bölgesinden Tunç Özdemir(hakem) yöneteceği Müsabakada Kocaeli Bölgesinden Mehmet Ali Vardar (1. Yardımcı Hakem) ile Kocaeli Bölgesinden Mücahit Şentürk (2. Yardımcı Hakem) görev aldı.
MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI
Trabzon Of İlçe Stadyumunda oynanan ve çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşma konuk ekip Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor’un vuruşuyla başladı. Çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısında Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor rakibine göre oyun kurmakta zorlanan ve rakibine pozisyon vermekte çekinmeyen Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor zaman zaman kalesinde zorlu anlar yaşarken File Bekçileri gole izin vermedi. Mücadelenin ilk yarısında Yardımcıoğlu Sigorta Kahramnamaraşspor Cılız ataklarla gol bulmaya çalıştı ama gol yollarında etkili olamayınca maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Ev sahibi Yeşilyurt D.Ç Ofspor sahada zaman zaman etkili olsa da İlk yarısı 0-0 sona eren Karşılaşmanın 2. Yarısında da gol sesi çıkmadı.
