Kahramanmaraş’ta inşaat sektörünün öncü firmalarından olan ve üretime ara vermeyen Çırağın Group, piyasanın en uygun fiyatlarını vermesiyle dikkat çekiyor.
Fiyatların tavan yaptığı bu süreçte, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara 139 bin liradan başlayan fiyatlarla ev seçeneği sunan Çırağın, vatandaşların tercih noktası oldu.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süreciyle birlikte İnşaat sektöründe bir çok fiyat değişikliği oldu. Kahramanmaraş’ın en başarılı ve ismi önde gelen firmalardan birisi olan Çırağın Group süreci yerinde yöneterek, vatandaşları mağdur etmedi. Bir yandan yapım aşamasındaki inşaatlarını tamamlarken, diğer yandan yeni inşaatlarında temellerini attı.
Haziran’da yapılan kampanya sürecinde ise hazır daireleri stoktan satışa sunarak yüzlerce kişinin ev sahibi olmasına imkan sağladı. Şimdilerde ise yeni kampanya şu şekilde:
120 m2 2+1 Daireler 139.000 TL’den, 150 m2 3+1 Daireler 230.000 TL’den başlayan fiyatlarla…
Çırağın Group ile sizde hayallerinizi ertelemeyin….