Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinin ardından kamuoyu açıklaması yaptı. Kervan Lezzet Grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “6 Şubat 2023…
Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinin ardından kamuoyu açıklaması yaptı.
Kervan Lezzet Grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin derin üzüntüsü içindeyiz. Tüm dünyayı yasa boğan bu afette yaşamlarını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize sabırlar diliyoruz.
Kervan Lezzet Grubu olarak, ilk günden itibaren kendi acımızı unutup, depremin şehrimizde açtığı yaraları sarmak için adeta seferberlik halindeyiz. Bu süreçte tüm imkanlarımızla yardımına koştuğumuz şehrimizde bazı dezenformasyonlar ile karşı karşıya kaldık. Bu maksatlı ve yanıltıcı haberler depremin açtığı hasar kadar bizleri derinden yaralamıştır.
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir karakteri vardır!
63 yıldır şehrimize ve memleketimize onurla hizmet eden ve Kahramanmaraş’ın neredeyse her köşe taşında emeği bulunan grubumuz; kamuoyunu aydınlatmak için bu açıklamayı yapmaya ihtiyaç duymuştur. Bugüne kadarki sükunetimizin gerekçesi, vaktimizi ve enerjimizi şehrimize destek vermekten başka bir şeye harcamamaktı! Ancak, yanlış ve eksik bilgilerle kamuoyunu yanıltan, şirketimize, markamıza ve memleketimize zarar veren bu haberlere gerçekleri paylaşarak cevap vermek elzem olmuştur.
Bilindiği üzere, Onikişubat ilçemizde yer alan ve Bistro şubemizin de yer aldığı Ezgi Apartmanı depremde yıkılmıştır. Şubemizde yapılan tadilatlar nedeniyle yıkıldığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kervan Lezzet Grubu tarafından binanın statiğini değiştirecek herhangi bir işlem kesinlikle yapılmamıştır. Söz konusu şubemiz 2003 yılında hizmete başlamış, 2017 yılında mimari dekorasyonu yapılmıştır. 2021 yılında ilgili kurumlarca yapılan denetimlerde projeye aykırı hiçbir işlemin yapılmadığı bir kez daha kayıt altına alınmıştır.
Sosyal medya mecralarında dolaşan ve apartman yönetimi tarafından şubemizde yapılan tadilatın incelenmesi talebine karşılık olarak ilgili kurumların 19.10.2021 tarihli E-86586395-953.2.3.99-11898 sayılı cevabı ile mimari projeye aykırı bir duruma rastlanmadığı açıkça belirtilmiştir. Kaldı ki; bina yönetimi ile ilgili iddia edildiği gibi bugüne kadar herhangi bir itilaf veya yargıya taşınmış bir dava bulunmamaktadır.
Hal böyleyken, bir medya kuruluşu tarafından bilinçli ve maksadı belli olarak yapılan haberler tarafımıza zarar verdiği kadar, toplumu ayrıştırmaya yönelik üslubu ile açıkça suç niteliği taşımaktadır. Nitekim, sahtelik ile menfaat devşirmeye çalışan, hiçbir dayanağı ve kaynağı olmayan bu medya kuruluşu hakkında 24 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunduk. Bu yalan haberler sadece şirketimizi ve markamızı değil; memleketimize de hedef aldığı aşikârdır. Şirketimiz konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır.
Bunca acımız var iken; kaynağı ve gerçeği araştırılmadan ortaya atılan bu asılsız iddia ve iftiraların artık son bulmasını diliyoruz. Sevdamız Kahramanmaraş demiştik; sonsuza kadar da öyle kalacaktır. Bu süreçte yanımızda olan, bizlere ulaşan, sayısız destek mesajı ileten Kahramanmaraşlılara teşekkürü borç biliriz. Şehrimize her platformda destek olarak, yaraların sarılmasında ve şehrimizin yeniden yapılanmasında sorumluluk alarak üzerimize düşeni yapacağız. Büyük bir dayanışma ile bu zor günleri aşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”


Sancaktepe escort Zeytinburnu escort Antalya escort Ankara escort Avrupa yakası escort Denizli escort Kocaeli escort Merter escort Nişantaşo escort Levent escort Çapa escort Etiler escort Mecidiyeköy escort Taksim escort Beşiktaş escort Bakırköy escort Bahçeşehir escort Esenyurt escort Avcılar escort Avrupa yakası escort bayan Beykoz escort Üsküdar escort Göztepe escort Erenköy escort Suadiye escort Kurtköy escort Tuzla escort Bostancı escort Ümraniye escort Pendik escort Kadıköy escort Kartal escort Ataşehir escort Anadolu yakası escort Bodrum escort Konya escort Muğla escort Malatya escort Gaziantep escort Eskişehir escort Ankara escort İstanbul escort Kayseri escort Adana escort Şirinevler escort Halkalı escort Marmaris escort Fethiye escort Sarıyer escort Maltepe escort Fatih escort Çekmeköy escort Beylikdüzü escort Başakşehir escort Ataköy escort Alanya escort Samsun escort Muğla escort İzmir escort Diyarbakır escort Bursa escort Antalya escort İstanbul escort Göztepe escort Gaziantep escort Adana escort Adana escort Anadolu yakası escort Ankara escort İstanbul escort Ataşehir escort Avcılar escort Avrupa yakası escort Bağcılar escort Bahçeşehir escort Bahçeşehir escort Beşiktaş escort Beykoz escort Bodrum escort Bostancı escort Bursa escort Eskişehir escort Gaziosmanpaşa escort Kadıköy escort Kartal escort Kocaeli escort Konya escort Konya escort Konya escort bayan Malatya escort Pendik escort Şirinevler escort Taksim escort Ümraniye escort Adana escort Antalya escort Bursa escort İzmir escort Bodrum escort Eskişehir escort Konya escort İzmir escort Beylikdüzü escort Kayseri escort İzmir escort Pendik escort Eskişehir escort İstanbul escort escort Fatih escort Antalya escort escort bayan Samsun escort İstanbul escort Bursa escort Antalya escort bayan Antalya bayan escort Antalya escortlar Adana escort Bursa escort İzmir escort Diyarbakır escort Maltepe escort Çekmeköy escort Beylikdüzü escort Şirinevler escort Ataköy escort Halkalı escort İstanbul escort Şişli escort Kayseri escort Antalya escort Mersin escort Mersin escort Mersin escort Şişli escort Mersin escort Kayseri escort
Kahramanmaraş Haber Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Sigorta
Yorum Yap