
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu, Büyük girişimlerimiz sayesinde hükümetimiz tarafından açıklanan esnaf Kredi paketlerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, Bu kredi paketinin açıklanmasının ardından Kahramanmaraş’ta bazı oda başkanlarının esnaflarımızı belli bir ücret karşılığında danışmanlara yönlendirdiklerini üzüntüyle öğrendiğini söyledi.
Başkan Kuybu, konuyla ilgili sosyal medya aracılığı ile şu açıklamayı yaptı:
“Önemli Duyuru…
Biz, esnaf ve sanatkarların güçlü temsilcileriyiz ve onlara hizmet etme amacıyla bu makamlarda bulunuyoruz. Ticari çıkarlar asla önceliğimiz değildir. Ancak son dönemde açıklanan destek kredileriyle birlikte, bazı oda başkanlarının üyelerini bilgimiz dışında danışman firmalara yönlendirdiğini ve kesin kredi vaatleriyle umut verdiklerini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.
Zor bir dönemden geçen esnaf ve sanatkarlarımıza yardımcı olabilmek amacıyla, başvuru kayıtlarınızı Sosyal Medya hesaplarımızdan paylaşmıştık. Bağlı olduğunuz oda sekreterlerimiz ve Esnaf Birliğimizin sicil müdürlüğünde bulunan destek ekibimiz bu konuda size yardımcı olacaktır. Hiçbir esnaf oda üyesinden destek kredi başvurusu için ücret alınması veya danışmana yönlendirilmesi kesinlikle kabul edilemez. Bu kayıtları almak, odalarımızın asli görevidir. Bu hizmeti odalarından alamayan üyelerimize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Sicil Destek Ekibimiz yardımcı olacaktır.
Biz buradayız, işlerinizi kolaylaştırmak ve sizi desteklemek için.”
