
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Fırat Görgel, mahalli idareler seçimleri sonrası bir teşekkür açıklaması yaptı. Görgel, şunları söyledi:
“Değerli Hemşehrilerim,
Bugün ‘niyet hayır, akıbet hayır’ diyerek çıktığımız mahalli idareler seçimlerinde, an itibariyle sandıkların tamamı kapanmıştır. 70 gündür devam eden kampanya sürecinde, ilçe belediye başkan adaylarımız, Cumhur İttifakı teşkilatlarımız ve bizler; her ilçemizde hemşehrilerimizle hemhal olmaya, şehrimiz için hayal ettiğimiz projelerimizi anlatmaya ve gönüllere dokunmaya çalıştık.
Hemşehrilerimizin terazisine çıktığımız bugün, sandığı vesile kılarak ulaştırılan mesajı aldık. Gördük ki seçimin galibi; demokrasidir. İnşallah bundan sonraki süreçte hemşehrilerimizin teveccühüne mazhar olabilmek için, üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak, söz verdiğimiz projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Gece gündüz çalışacak; kendimizi bu şehre vakfedeceğiz.
