
Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaşayan Kahramanmaraşlılardan Aday Adaylık açıklamaları geliyor. Bunlardan birisi de AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinden Mustafa Özdoğan oldu.
Mütevazı kişiliği ile öne çıkan Mustafa Özdoğan, aday adaylığı konusunda da hayli iddialı bir duruş sergiliyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptığını belirten Özdoğan, “Bundan sonra da Allah nasip ederse milletime bu kulvarda hizmet etmek istiyorum” dedi. Özdoğan ayrıca, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yapmasından dolayı bölge bölge insanları iyi tanıdığını, hizmet etmek açısından da isabetli kararlar alıp, doğru çözümler üretebileceği konusunda da hayli iddialı konuştu.
MUSTAFA ÖZDOĞAN KİMDİR?
1974 yılında Kahramanmaraş/Elbistan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Lisans öğrenimini Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi’nde tamamladıktan sonra İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğilim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. İstanbul, Kars ve Kahramanmaraş illerinde öğretmenlik ve yöneticilik; Şanlıurfa, Nevşehir ve Antalya illerinde Müfettişlik; Burdur ilinde Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı Teftiş Kurulu Başkanlığında Bakanlık Müfettişi olarak görev yapmakta iken AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti. Konyaaltı ilçesinde ikamet eden Mustafa Özdoğan evli ve iki çocuk babasıdır.