
Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu kutsal bir ay olması ile birlikte Kahramanmaraş Sanayi esnafı ve Kahramanmaraş Edeler taraftarlar Derneği Geleneksel Hale getirdiği iftar organizasyonu bu sene esnaflarla bir araya geldi.
Kahramanmaraş’ta Sanayi eşraflarından aynı zamanda Kahramanmaraş Edeler taraftarlar Derneği başkanlığını yapan hayırsever iş insanı Halil Yaman, Sanayi Esnafını ve spor camiasını geniş katılımla düzenlediği iftarda yüzlerce kişi bir araya geldi.
“Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik İftarı” temasıyla organize edilecek olan etkinlikte, yoğun katılımla gerçekleşirken program sonrası konuşan Kahramanmaraş’ta Sanayi eşraflarından aynı zamanda Kahramanmaraş Edeler taraftarlar Derneği başkanlığını yapan hayırsever iş insanı Halil Yaman, “Bugün Hem spor camiası hemde Sanayi esnafları ile bir araya geldik. Bu mübarek ayda kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörü, ayrışmanın yerine birlik ve beraberliği koymak en büyük vazifemizdir. Çünkü bizler aynı toprağın, aynı bayrağın ve aynı medeniyetin evlatlarıyız. Tarihimiz boyunca zor zamanları birbirimize kenetlenerek aştık. Bugün de aynı ruhla, aynı inançla hareket etmeliyiz. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul buyursun. Önümüzdeki günlerde kavuşmayı dilediğimiz Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun” ifadelerini kullandı.
